Pernille Nielherdt Kjerulff
En grundig analyse af mad- og måltidsområdet afdækker om driften fungerer optimalt, og hvad eventuelle omlægninger vil betyde for økonomien. En analyse fra os giver et stærkt grundlag for at vurdere, om opgaverne kan løses bedre i fremtiden.
Vi udfører både brede generelle analyser, og smalle analyser der koncentrere sig om enkelte målepunkter.
I analyseopgaverne har vi fx fokus på:
Vi tilbyder desuden at bistå ved udarbejdelse af udbudsmateriale eller gennemføre kontrolbud.
Organisering af driften og funktioner tæt på borgerne omkring mad og måltider har stor betydning for den borgeroplevede kvalitet og effekten af ydelserne.
Vi tilbyder workshops og rådgivningsforløb, der har fokus på tværfagligt samarbejde omkring mad, måltider og ernæring. Vores fokus er på den organisatoriske læring og implementering af nye løsninger.
Vi tilbyder rådgivning ved ny- og ombygning af køkkener. Rådgivningen kan omfatte beregning af kapacitet, indretning og flow.
Vi er leverandør på alle seks delaftaler på SKI 17.11 (Management-support). Det betyder, at vi kan levere indtægtsoptimering, økonomi- og ressourcestyring, ESG-rådgivning og meget mere på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som SKI-leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.
Kontakt os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i kraft af SKI-rammeaftalen.