PK Revision bliver en del af det lokale BDO-kontor i Odense

PK Revision flytter pr. 1. oktober 2024 ind på BDO’s kontor i Odense. Palle Knudsen, der har drevet det lokale revisionshus i 25 år, tilslutter sig sammen med sine fem revisions- og regnskabsmedarbejdere således et af byens førende og største rådgivnings- og revisionskontorer.
 
Sammenlægningen af PK Revision med BDO i Odense sker på baggrund af et ønske og en ambition om at blive en del af et endnu stærkere fagligt fællesskab i Odense og bidrage til et lokalt forankret revisionskontor af en størrelse, som også i fremtiden kan tiltrække medarbejdere og fastholde et attraktivt rådgivningsmiljø i øjenhøjde med de erhvervsdrivende i og omkring Odense.

Palle Knudsen, Partner i og stifter af PK Revision, ser meget frem til at blive en del af et stærkere fagligt fællesskab hos BDO:

”Vi glæder os alle utrolig meget til at flytte ind hos BDO i Odense. Matchet mellem os og BDO har fra begyndelsen været lige i øjet. Vi arbejder begge med den samme tilgang om at møde vores kunder og hinanden i øjenhøjde. I de nye rammer får vi derfor det bedste af to verdener. Vi fortsætter vores nuværende, lokale revisions- og rådgivningsydelser, og samtidig får vi flere faglige muskler, som kun vil komme vores kunder og medarbejdere til gode.”

Derudover oplever Palle Knudsen og hans medarbejdere, at vedligeholdelse og opdatering af systemer fylder uforholdsmæssigt meget for en mellemstor revisionsvirksomhed som PK Revision. Hos BDO er opgaven centraliseret og vil derfor fylde væsentlig mindre i hverdagen. 

”Det frigør tid og ressourcer til dét, som vi egentlig brænder for – at rådgive de lokale virksomheder og erhvervsdrivende,” siger Palle Knudsen.

Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i Odense Jesper Bechsgaard Jørgensen glæder sig til at få selskab af fem nye, dygtige kolleger på kontoret på Fælledvej 1 i Odense:

”Det glæder os meget, at Palle Knudsen og de fem medarbejdere fra PK Revision bliver en del af vores lokale BDO-kontor. Vi er sikre på, at vi med denne tilgang sikrer en endnu stærkere tilstedeværelse i Odense, der sammen med vores solide faglige bagland i BDO vil give os mulighed for at tilbyde de lokale erhvervsdrivende en endnu bedre service og rådgivning.”

Når sammenlægningen træder i kraft, vil der være 105 medarbejdere tilknyttet BDO’s kontor i Odense. Det lokale kontor er en del af den landsdækkende BDO-organisation, som tæller ca. 170 medarbejdere på Fyn og mere end 1.800 medarbejdere på landsplan.
 
Her finder du kontaktoplysningerne på vores nye kolleger:
Palle Knudsen
Partner, statsautoriseret revisor
41 96 17 26
paknu@bdo.dk

Kasper Arndal Aagaard
Manager, cand.merc.aud.
63 12 71 78
kaaag@BDO.DK

Dung Dau
Manager, cand.merc.aud.
63 12 74 86
thdau@bdo.dk

Tine Kortermann Graff
Assistant Manager
63 12 71 23
tigra@bdo.dk

Kennet Bo Braas
Senior Assistant, HD (R)
63 31 20 07
kebra@bdo.dk

Jørgen Kiilerich
Senior Assistant
63 12 74 79
jokii@bdo.dk