Tillykke til de tre nye Partnere i BDO

Tillykke til de tre nye Partnere i BDO

BDO har udnævnt tre nye Partnere. Stort tillykke til Marie Abrahamsen, Ditte Jaedicke og Pia Bidstrup Larsen med deres nye titler.

Du kan læse mere om de tre nye Partnere herunder.

Et billede, der indeholder tøj, Ansigt, person, smil

Automatisk genereret beskrivelse

Fra venstre mod højre: Pia Bidstrup Larsen, Marie Abrahamsen og Ditte Jaedicke.

Marie Abrahamsen
Marie, der er 41 år, har været ansat i BDO siden 2005. I 2022 blev hun færdiguddannet som statsautoriseret revisor.

Marie har sin daglige gang på BDO’s kontor i Hjørring, hvor hun sidder med en bred pallette af små og mellemstore virksomheder. Maries kundeportefølje spænder bredt – fra virksomheder inden for turismebranchen, såsom campingpladser, til større vognmands- og distributionsforretninger.

Privat bor Marie i Hjørring med sin kæreste og søn. I sin fritid kan Marie godt lide at dyrke crossfit.


Ditte Jaedicke
Ditte er 40 år og har været ansat i BDO siden 2019. Hun kom til BDO i forbindelse med vores opkøb af Revisor Team Nord, hvor hun har været siden 2014. I 2022 blev hun færdiguddannet som statsautoriseret revisor.

Ditte arbejder til dagligt på BDO’s kontor i Aabybro, hvor hun sidder med små og mellemstore virksomheder. Ditte har en bred erhvervserfaring med rådgivning og revision, og beskæftiger sig især med revisionsopgaver. Derudover er Ditte også en del af BDO’s interne diversitetsnetværk, ligesom hun deltager i de lokale erhvervsnetværk i og omkring Aabybro.

Ditte bor i Aabybro med sin mand og deres tre børn. Foruden at bruge tid med familien og venner, bruger Ditte også fritiden på at spille golf.


Pia Bidstrup Larsen
Pia, der er 41 år, blev ansat som trainee i BDO i Hirtshals i 2001. I 2011 rykkede Pia til BDO’s kontor i Hjørring, hvor hun i dag har sin daglige gang. I 2022 bestod hun eksamen til statsautoriseret revisor.

Pia beskæftiger sig til dagligt med en bred vifte af aspekter inden for rådgivning og revision af primært små og mellemstore virksomheder.

Privat bor Pia i Hjørring med sin mand Casper og deres to børn. I sin fritid er Pia blandt andet fodboldtræner i den lokale fodboldklub.